Ontwikkelen is in beweging blijven

Business Partner in Human Resources

HR interim professional Eindhoven

In de regio Eindhoven zijn veel bedrijven continu in beweging wat soms tijdelijk om extra ondersteuning van een HR interim professional vraagt: 

Het bedrijf of een afdeling bevindt zich in een transitiefase wat om extra aandacht of expertise vraagt. Vanwege een overname is HR-begeleiding in de integratiefase gewenst. Er wordt een professionaliseringsslag gemaakt of er worden specifieke HR-projecten uitgevoerd. Vanwege langdurig verzuim of zwangerschapsverlof is tijdelijk vervanging nodig. 

Als HR interim professional in de regio Eindhoven ben ik inzetbaar voor verschillende opdrachten en rollen: HR Business Partner, HR Change Manager, Operatonele HR-expert, Sparringpartner van medewerkers

Expertises


HR Interim professional

Inzetbaar bij tijdelijke behoefte aan vervanging, extra capaciteit of expertise.

Leiderschap & Talent Coaching

Coaching van leiders en talenten om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te versterken.

Team ontwikkeling

Verbeteren van collectieve prestatie van het team waarbij de focus zowel kan liggen op het team zelf als op de interactie van het team met de omgeving.


Over mij

Neem nu contact op

Is je interesse gewekt en kan ik iets voor jou, jouw team of de organisatie betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijke kennismaking.

Contactgegevens


Criste Vergouwen
Business Partner in Human Resources

Meidoorn 27
5731 WK Mierlo
+31 6 14460138


© Copyright Criste Vergouwen - website: Van Dongen Design