Ontwikkelen is in beweging blijven

Business Partner in Human Resources

Leiderschapsontwikkeling Eindhoven

Een veranderende organisatie kan zich op de gewenste manier ontwikkelen door de aanwezigheid van authentieke leiders (hiërarchisch en niet-hiërarchisch). Leiders die een strategie kunnen omzetten in het behalen van doelstellingen door een op vertrouwen gebaseerde omgeving te creëren en mensen te verbinden en te ontwikkelen. Mensen zijn dé kernwaarde van elk bedrijf en daarom heeft Leiderschap en leiderschapsontwikkeling mijn focus. Ik werk vanuit de regio Eindhoven van waaruit Zuid-Nederland grotendeels bereikbaar is. Ik bied leiderschapsontwikkeling trajecten aan in de vorm van teamtrainingen en individuele Leiderschap & Talent coaching. 

Expertises


HR Interim professional

Inzetbaar bij tijdelijke behoefte aan vervanging, extra capaciteit of expertise.

Leiderschap & Talent Coaching

Coaching van leiders en talenten om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te versterken.

Team ontwikkeling

Verbeteren van collectieve prestatie van het team waarbij de focus zowel kan liggen op het team zelf als op de interactie van het team met de omgeving.


Over mij

Neem nu contact op

Is je interesse gewekt en kan ik iets voor jou, jouw team of de organisatie betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijke kennismaking.

Contactgegevens


Criste Vergouwen
Business Partner in Human Resources

Meidoorn 27
5731 WK Mierlo
+31 6 14460138


© Copyright Criste Vergouwen - website: Van Dongen Design