Ontwikkelen is in beweging blijven

Business Partner in Human Resources

HR ondersteuning voor ondernemers

Als ondernemer werk je hard om je bedrijfsambities te realiseren. Het bedrijf groeit, de opdrachten en het aantal medewerkers neemt toe. En naar de toekomst toe zie je alleen maar meer mogelijkheden. Met deze groei ontstaan nieuwe vraagstukken: Hoe kom ik aan de juiste mensen? Hoe besteed ik aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van mijn medewerkers zodat zij mee kunnen groeien met het bedrijf? Hoe blijf ik mijn eigen leiderschapsvaardigheden ontwikkelen? Hoe zorg ik voor veranderingsbereidheid en -vaardigheid bij mijn medewerkers? Hoe kan ik mijn HR-operatie professionaliseren? Hoe behoud ik het teamgevoel en hoe bevorder ik samenwerking in een groeiende organisatie?

Als HR-interim professional denk ik graag met je mee!

Expertises


HR Interim professional

Inzetbaar bij tijdelijke behoefte aan vervanging, extra capaciteit of expertise.

Leiderschap & Talent Coaching

Coaching van leiders en talenten om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te versterken.

Team ontwikkeling

Verbeteren van collectieve prestatie van het team waarbij de focus zowel kan liggen op het team zelf als op de interactie van het team met de omgeving.


Over mij

Neem nu contact op

Is je interesse gewekt en kan ik iets voor jou, jouw team of de organisatie betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijke kennismaking.

Contactgegevens


Criste Vergouwen
Business Partner in Human Resources

Meidoorn 27
5731 WK Mierlo
+31 6 14460138


© Copyright Criste Vergouwen - website: Van Dongen Design