Ontwikkelen is in beweging blijven

Business Partner in Human Resources

Ontwikkeling van HR professionals regio Eindhoven

Als HR-professional is het fantastisch om in een groeiende organisatie te werken en een bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambities van het bedrijf. Naast je verantwoordelijkheid voor alle operationele HR-zaken en aanspreekpunt voor medewerkers, wil je ook thema’s als Leiderschap, Talentmanagement, Cultuur, Teamontwikkeling, Verandermanagement en Strategische personeelsplanning oppakken. Maar hoe doe je dat? En hoe houd je alle operationele ballen in de lucht terwijl je ook met genoemde onderwerpen aan de slag gaat? Hoe verander je je grotendeels uitvoerende rol naar die van Business Partner en wat houdt die rol eigenlijk in? Hoe maak je deze professionaliseringsstap als HR-afdeling en wat betekent dit voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

Als interim HR-professional ondersteun ik graag in dit veranderingsproces en groeipad. Dat kan door me in te zetten als tijdelijke HR-collega, als (HR)-Teamtrainer of als coach van een individueel ontwikkeltraject.

Expertises


HR Interim professional

Inzetbaar bij tijdelijke behoefte aan vervanging, extra capaciteit of expertise.

Leiderschap & Talent Coaching

Coaching van leiders en talenten om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te versterken.

Team ontwikkeling

Verbeteren van collectieve prestatie van het team waarbij de focus zowel kan liggen op het team zelf als op de interactie van het team met de omgeving.


Over mij

Neem nu contact op

Is je interesse gewekt en kan ik iets voor jou, jouw team of de organisatie betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijke kennismaking.

Contactgegevens


Criste Vergouwen
Business Partner in Human Resources

Meidoorn 27
5731 WK Mierlo
+31 6 14460138


© Copyright Criste Vergouwen - website: Van Dongen Design