Skip to main content

Over mij


Over mij

Ondanks mijn spontane, creatieve en ondernemende karakter, had ik nooit verwacht dat ik op enig moment als zelfstandige aan de slag zou gaan. Ik houd namelijk ook van duidelijkheid, harmonie en stabiliteit. En voor mezelf beginnen is allesbehalve dát.

Toch lonkte het avontuur en daarom heb ik de zekerheden van mijn vaste baan losgelaten en ben ik met veel energie en plezier gestart als HR Interim professional, Leadership & Talent Coach en begeleider van Team Development trajecten. Deze nieuwe stap geeft me de kans om mezelf verder te ontwikkelen, verschillende bedrijven te leren kennen en opdrachten met uiteenlopende thema’s en vraagstellingen op te pakken. Ik neem een grote rugzak met persoonlijke en zakelijke ervaring mee, die ik kan inzetten om mensen en bedrijven te adviseren en ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.

Ik voel me thuis in dynamische (projecten) organisaties gericht op techniek en logistiek. Al is uiteraard de ontwikkeling, drive en trots van medewerkers die ik vaak zo kenmerkend vind ook bij andere bedrijven vindbaar. Gelukkig maar, want medewerkers bepalen het succes van een bedrijf.

Persoonlijke stijl

Of het nu gaat om iets in beweging brengen, veranderen of een project volbrengen, het resultaat staat of valt met teamwerk. Ik ben een verbinder en werk graag samen om krachten te bundelen en te versterken. Ik ben vriendelijk, positief, volhardend en oprecht nieuwsgierig naar hoe organisaties werken en wat medewerkers drijft. Van nature beweeg ik me graag en gemakkelijk op alle niveaus binnen een organisatie en combineer ik mijn analytische, empathische en praktische vaardigheden. Dit heeft me waardevolle ervaringen, relaties en een breed netwerk opgeleverd.

Op reis met

Na het afronden van de opleiding familie- en organisatieopstellingen bij Vidarte in 's-Hertogenbosch, ben ik met Yvonne van Rossou een samenwerking gestart onder de naam 'Op reis met': twee spontane vrouwen op reis in de wereld van het systemische werk.

Wij organiseren leuke en laagdrempelige workshops familie- en organisatieopstellingen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor individuele systemische coachig. Met onze verschillende persoonlijkheden, ervaringen en kwaliteiten delen we de passie om mensen inzichten te geven in het ontstaan van patronen die zijzelf als beperkend ervaren. Die inzichten zorgen voor persoonlijke groei en het kunnen leven van jouw leven op jouw manier.  Getuige te mogen zijn van de stappen die mensen zetten en de beweging die ontstaat geeft ons voldoening en iedere keer opnieuw een prachtige ervaring.

Zie voor meer informatie onze pagina's op LinkedIn, Facebook en Instagram

Criste privé

Wat ik het allerliefste doe is samen met mijn gezin op reis gaan. Dat mag zijn op een camping in Italië, het maken van stedentrip binnen Europa of reizen naar een ander continent. Zo bijzonder om samen en tegelijkertijd ieder op onze eigen manier kennis te maken met andere landen, culturen, gebruiken, historie en vaak een overweldigende natuur. En als we dan ook nog lekker kunnen eten is de beleving compleet.

Meer informatie over mijn werkverleden en achtergrond is te vinden op mijn LinkedIn pagina en in mijn CV, die ik op verzoek zal verstrekken. Of neem contact met me op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Leuk om je te ontmoeten.

Gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon

Naast mijn inzetbaarheid in de verschillende HR en ontwikkelrollen zoals beschreven op deze website, vervul ik ook de rol van Extern Vertrouwenspersoon. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, zie mijn andere website: https://www.gecertificeerd-vertrouwenspersoon.nl of download de brochure. 

Neem nu contact op

Is je interesse gewekt en kan ik iets voor jou, jouw team of de organisatie betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijke kennismaking.